Wat te verwachten

FysioNieuwland is een gerenommeerde praktijk voor fysiotherapie waar veel disciplines binnen het vakgebied samenkomen. U kunt er daardoor op vertrouwen dat u in goede handen bent. 
Medische Training | FysioNieuwland Amersfoor

Stap 1

U meldt zich aan bij FysioNieuwland. Onze baliemedewerker luistert naar uw klachten en verwijst u op basis daarvan door naar de fysiotherapeut die daar het beste bij past.

Stap 2

De anamnese vindt plaats. Wij stellen u een aantal vragen zodat we een duidelijk beeld van uw klachten krijgen. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op.

Stap 3

We starten met de behandeling, die in deze fase vooral op de behandelbank plaatsvindt.

Stap 4

De revalidatie begint. Onder begeleiding gaat u oefeningen doen om de spieren sterker te maken. Dit doen we ook om recidive (herhaling van de blessure) te voorkomen.

Stap 5

U kunt weer doen wat u het liefste doet. Wandelen, fietsen, sporten: gewoon lekker als vanouds bewegen. Ook houden we een eindevaluatie. In een eindgesprek peilen we uw tevredenheid over onze behandeling.

Je eerste afspraak

Een goed begin is het halve werk. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar deeerste afspraak met een van onze fysiotherapeuten.
Wij nemen de tijd om aandachtig naar het verhaal achter uw klachten te luisteren, dus houdt u er rekening mee dat de eerste afspraak wat langer duurt dan een gangbare behandeling.  
Samen met u stellen we tijdens de eerste afspraak een behandelplan op maat op.
Fysiotherapie Behandeling | FysioNieuwland Amersfoort

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.