Fysiotherapie in Amersfoort

Beter bewegen en herstellen doet u met FysioNieuwland. Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van uw blessures, het verminderen van pijnklachten en het verbeteren van uw bewegingsvrijheid.

Ervaren fysiotherapeuten

Bij FysioNieuwland begrijpen we dat bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Onze ervaren en gecertificeerde fysiotherapeuten in Amersfoort staan voor u klaar om u te helpen bij uw klachten. Of het nu gaat om rug-, nek-, schouder-, knie-, heup- of enkelklachten, chronische pijnklachten, sportgerelateerde klachten, pols- en handklachten of revalidatie, wij nemen uw klachten serieus en gaan samen met u aan de slag om deze blijvend te elimineren.

Oefentherapie voor een betere beweging

Ook oefentherapie is een belangrijke pijler van fysiotherapie. Het vergroten van spierkracht, het verbeteren van uw houding, het realiseren van een beter evenwicht en het leren ontspannen zijn slechts enkele voorbeelden van wat oefentherapie kan bereiken. Bij FysioNieuwland maken we gebruik van Medisch Fitness om uw lichaam weer in topconditie te krijgen.

Behandeling op maat

Bij FysioNieuwland geloven we in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Onze ervaren fysiotherapeuten nemen graag uw klachten in kaart en stellen samen met u het juiste behandelplan op. Hierbij maken we gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals massage en oefentherapie, om uw klachten te verminderen en uw natuurlijke genezingsproces te stimuleren.

Professionele massages

Een professionele massage is een beproefd middel tegen pijn en spierspanning. Bij FysioNieuwland bieden we verschillende soorten massages aan, zoals sportmassages, ontspanningsmassages en triggerpointmassages. Onze gecertificeerde fysiotherapeuten zorgen ervoor dat u zich na de massage ontspannen en verlicht voelt.

Fysiotherapie in Amersfoort

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.