Kwaliteit voorop

FysioNieuwland staat hoog aangeschreven. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats. Nu en in de toekomst. Daarom hechten wij veel waarde aan uw mening over onze zorg. Dagelijks krijgen wij beoordelingen van onze patiënten binnen via het overkoepelende digitale systeem van zorgverzekeraars. Die feedback evalueren wij om onze zorg naar een nog hoger niveau te tillen. De beste behandeling voor u, dat is elke dag weer onze drijfveer.

Referenties

Peter Jansen
Peter Jansen

De praktijk is goed te bereiken en de fysiotherapeut is ontzettend aardig. Er wordt naar je persoonlijke situatie gekeken en daarbij wordt een behandelplan opgesteld!

Dhr. Katjar
Dhr. Katjar

Je voelt je serieus genomen en jullie zijn ontzettend vriendelijk!

Joeri Verstege
Joeri Verstege

Annemiek heeft oog voor het kind en maakt goed contact. Mijn dochter ging met plezier naar haar toe en de behandeling was effectief.

Anoniem
Anoniem
Ik heb Dani al aanbevolen in mijn omgeving. Ik heb de behandeling zo positief ervaren vanwege de open en spontane houding, daarnaast legt Dani alles in jip-en-janneke taal uit, waardoor ik snapte wat er aan de hand was en hoe dit opgelost kon worden. De behandeling is vervolgens op mijn persoonlijke fysiek en omstandigheden afgestemd, wat ik heel erg waardeer.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.