Pijn in arm

Golfelleboog

Schouder behandeling fysiotherapeut

We begrijpen dat een golfelleboog pijn en ongemak kan veroorzaken bij dagelijkse activiteiten. Als toonaangevende fysiotherapiepraktijk in Amersfoort zijn we hier om u te helpen. Lees verder om alles te ontdekken over golfellebogen, de symptomen en hoe onze deskundige fysiotherapeuten u effectieve behandelingen bieden.

Een golfelleboog, ook bekend als mediale epicondylitis, is een veelvoorkomende aandoening die pijn en ongemak veroorzaakt aan de binnenkant van uw elleboog. Deze aandoening is niet beperkt tot golfers; het kan iedereen treffen die herhaalde bewegingen maakt met de onderarm en pols, zoals bij tuinieren, typen of zelfs schilderen. Een golfelleboog kan uw dagelijkse activiteiten beïnvloeden en uw levenskwaliteit verminderen.

Symptomen en diagnose

symptomen van een golfelleboog zijn onder andere:

  • Pijn aan de binnenkant van de elleboog: Vaak tijdens het grijpen van objecten.
  • Zwakte in de hand en onderarm: Moeite met het vasthouden van dingen.
  • Stijfheid: Beperkingen in de beweging van de elleboog.

Onze ervaren fysiotherapeuten in Amersfoort zullen een grondige beoordeling uitvoeren, inclusief fysieke evaluaties en mogelijk aanvullende tests, om een nauwkeurige diagnose te stellen en de ernst van uw golfelleboog vast te stellen.

Behandeling

Bij FysioNieuwland bieden we gespecialiseerde en effectieve golfelleboog behandeling in Amersfoort. Onze deskundige fysiotherapeuten stellen persoonlijke behandelplannen op, waarbij we gebruikmaken van verschillende technieken, waaronder:

  • Manuele therapie: We passen technieken toe om pijn te verlichten en de spieren en pezen te ontspannen.
  • Oefentherapie: We begeleiden u bij het uitvoeren van specifieke oefeningen om de kracht en flexibiliteit van uw arm te herstellen.
  • Medisch Fitness: We bieden aangepaste fitnessprogramma's om uw herstel te ondersteunen.
  • Medical Taping: We kunnen speciale tapes gebruiken om de pijn te verminderen en de genezing te bevorderen.

Als u last heeft van een golfelleboog, aarzel dan niet om contact op te nemen met FysioNieuwland. Ons toegewijde team van fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen de pijn te verlichten en uw functionaliteit te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, en laten we samen werken aan uw welzijn en herstel.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.