Gecombineerde Leefstijl Interventie

Een effectieve aanpak! SLIMMER is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) voor volwassenen met overgewicht en een verhoogd gezondheidsrisico. Deelnemers worden begeleid in het verbeteren van hun leefstijl. SLIMMER helpt om je gezonder en fitter te voelen!
GLI - Slimmer

Wat is een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)?

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw gezondheid te verbeteren? Bij Fysionieuwland bieden wij SLIMMER, een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) programma, aan in Amersfoort. Dit GLI-programma is gericht op het verbeteren van uw levensstijl en het verminderen van de risico's op gezondheidsproblemen.

Een Gecombineerde Leefstijl Interventie is een programma dat gericht is op het veranderen van uw levensstijl door middel van beweging, voeding en gedragsverandering. Dit programma is bedoeld voor mensen met een BMI van 25 of hoger en een verhoogd risico op gezondheidsproblemen, zoals diabetes of hart- en vaatziekten.

Ons GLI-programma in Amersfoort

Bij Fysionieuwland bieden wij een GLI-programma aan voor mensen in en rondom Amersfoort. Ons programma bestaat uit een combinatie van fysiotherapie, voedingsadvies en begeleiding bij gedragsverandering.

Onze Fysiotherapeuten zullen u helpen bij het stellen van realistische doelen en het ontwikkelen van een persoonlijk plan om deze doelen te bereiken. We werken samen met u aan het veranderen van uw levensstijl, zodat u uw gezondheidsrisico's kunt verminderen en een gezonder, gelukkiger leven kunt leiden.

Gecombineerde Leefstijl Interventie

De voordelen van ons GLI-programma in Amersfoort

Ons GLI-programma heeft vele voordelen, waaronder:

  • Verhoogde fysieke activiteit en verbeterde conditie
  • Verlies van lichaamsgewicht en verbeterde lichaamssamenstelling
  • Verbeterde bloedglucose- en bloeddrukwaarden
  • Verbeterde voedingskeuzes en eetgedrag
  • Verbeterde kwaliteit van leven en welzijn

Meld u nu aan voor ons GLI-programma SLIMMER in Amersfoort

Bent u geïnteresseerd in ons GLI-programma SLIMMER in Amersfoort? Meld u dan nu aan voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw gezondheidsrisico's en stellen we samen met u doelen op. Vervolgens stellen we een persoonlijk plan op om deze doelen te bereiken.

Onze fysiotherapeuten zullen u gedurende het programma begeleiden en ondersteunen.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.