Pijn in schouder

KANS (Klachten arm nek en schouder)

Schouder behandeling fysiotherapeut

Bij FysioNieuwland begrijpen we hoe pijnlijk en verstorend Klachten aan de Arm, Nek en Schouder (KANS) kunnen zijn. Onze toegewijde en gecertificeerde fysiotherapeuten in Amersfoort zijn hier om u te ondersteunen bij uw herstel. We bieden effectieve KANS-behandelingen met een persoonlijke benadering, want uw welzijn staat bij ons voorop.

KANS, of Klachten aan de Arm, Nek en Schouder, is een veelvoorkomende aandoening die ongemak en pijn in de schouder, nek en arm veroorzaakt. Deze klachten kunnen het gevolg zijn van langdurige overbelasting, verkeerde werkhouding, of andere oorzaken. KANS kan uw dagelijkse activiteiten beïnvloeden en uw levenskwaliteit verminderen.

Symptomen van KANS

De symptomen van KANS kunnen variëren, maar omvatten vaak:

  • Pijn in de schouder, nek en arm.
  • Tintelingen en gevoelloosheid in de arm en hand.
  • Verminderde bewegingsvrijheid in de schouder.
  • Pijn bij het uitvoeren van dagelijkse taken, zoals typen of tillen.

Een nauwkeurige diagnose is van cruciaal belang voor een effectieve behandeling. Onze deskundige fysiotherapeuten in Amersfoort zullen een uitgebreide evaluatie uitvoeren, waarbij we luisteren naar uw symptomen en mogelijk aanvullende tests uitvoeren om de oorzaak van uw KANS vast te stellen.

Effectieve behandelingen voor KANS

Bij FysioNieuwland bieden we een verscheidenheid aan behandelingen om u te helpen herstellen van KANS en uw schouderklachten te verminderen. Onze behandelingsopties omvatten:

  • Fysiotherapie: Onze ervaren fysiotherapeuten zullen een op maat gemaakt oefenprogramma ontwerpen om uw schouder sterkte te verbeteren en pijn te verminderen.
  • Manuele Therapie: Specifieke handmatige technieken kunnen worden toegepast om bewegingsbeperkingen in de schouder en nek te verminderen.
  • Medisch Fitness: We richten ons op het versterken van de spieren rond de schouder en het verbeteren van uw algehele conditie.
  • Medical Taping: Het gebruik van speciale tapes kan pijnvermindering en ondersteuning van de schouder bevorderen.

Elke behandeling bij FysioNieuwland is op maat gemaakt, afgestemd op uw specifieke behoeften en de ernst van uw KANS. We begrijpen dat elk individu uniek is, en ons doel is om u te helpen uw schouderklachten te verminderen en uw levenskwaliteit te herstellen.

Als u op zoek bent naar de beste fysiotherapeut voor KANS in Amersfoort, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel. Samen werken we aan een pijnvrije toekomst voor uw schouder en nek.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.