Revalidatie na operatie in Amersfoort

Bent u geopereerd aan uw rug, een (nieuwe) heup of (nieuwe) knie of een voorste kruisband? Het kan zijn dat uw conditie is verminderd en uw spieren zijn verzwakt. Wij helpen u graag met revalideren na uw operatie.

Fysiotherapie voor de operatie

Het is verstandig zo fit mogelijk op de operatietafel te verschijnen zodat u minder complicaties krijgt na de operatie. Hoe doet u dat? In sommige ziekenhuizen gaan patiënten voorafgaand aan een geplande operatie twee keer per week naar een fysiotherapeut om te werken aan hun conditie en kracht.

Fysiotherapie na een operatie

Na een operatie aan bijvoorbeeld heup, knie, schouder, voorste kruisband of rug kan uw specialist u doorverwijzen naar fysiotherapie. De reden voor de verwijzing is dat u op een professionele manier begeleid wilt worden naar herstel aangezien dit vaak onderschat wordt.

Revalidatie na operatie in Amersfoort

Hoe ziet uw revalidatietraject eruit?

Tijdens de therapie krijgt u adviezen over de juiste belasting en oefeningen ter bevordering van uw conditie, spierkracht, stabiliteit en beweeglijkheid. Meestal komen we in de eerste fase na de operatie bij u aan huis en begeleiden u naar uw doel; of u nou weer wilt werken, fietsen, wandelen of sporten.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.