Pijn in knie

Knieprothese

Schouder behandeling fysiotherapeut

Bij FysioNieuwland begrijpen we hoe belangrijk het is om uw leven weer op te pakken na een knieprothese. Onze missie is om u te ondersteunen bij een succesvolle revalidatie en u te helpen uw mobiliteit en kwaliteit van leven te herstellen. Als specialisten in knieprothese revalidatie in Amersfoort, bieden we deskundige fysiotherapie en persoonlijke zorg.

Een knieprothese, ook bekend als knie-arthroplastiek, is een chirurgische ingreep waarbij een beschadigd of versleten kniegewricht wordt vervangen door een kunstmatige prothese. Revalidatie na knieprothese is essentieel om de kracht, beweeglijkheid en functionaliteit van uw knie te herstellen. Ons revalidatieprogramma is ontworpen om u te helpen uw dagelijkse activiteiten zonder pijn of beperkingen te hervatten.

Symptomen en diagnose

Na een knieprothese kunt u enkele veel voorkomende klachten ervaren, waaronder:

  • Zwelling en Stijfheid: Een normale reactie na de operatie, maar we richten ons op technieken om zwelling te verminderen en de mobiliteit te vergroten.
  • Pijn rond het Implantaat: Een tijdelijk ongemak dat we aanpakken met aangepaste oefeningen en pijnbeheersing strategie├źn.
  • Beperkte Bewegingsvrijheid: Het herstellen van de volledige bewegingsvrijheid kan tijd en begeleiding vergen, en onze behandelingen zijn ontworpen om u hierbij te helpen.

Onze ervaren fysiotherapeuten begrijpen de unieke uitdagingen van knieprothese herstel en werken nauw met u samen om specifieke klachten aan te pakken.

Behandeling

Bij FysioNieuwland begrijpen we dat het proces rondom een knieprothese ingrijpend is. Onze behandelingen zijn gericht op het bevorderen van een succesvol herstel:

  • Fysiotherapie: Aangepaste oefenprogramma's om kracht en mobiliteit te herstellen na een knieprothese.
  • Revalidatie na operatie in Amersfoort: Gerichte programma's versnellen het herstel en bevorderen een soepele terugkeer naar dagelijkse activiteiten.
  • Manuele Therapie: Hands-on technieken om stijfheid te verminderen en een gezonde kniebeweging te bevorderen.
  • Medisch Fitness: Specifieke oefeningen ter ondersteuning van krachtopbouw en algehele conditie.

Onze gecertificeerde fysiotherapeuten streven ernaar u te helpen herstellen en terug te keren naar een actieve levensstijl. Samen ontwikkelen we een behandelplan op maat dat past bij uw individuele behoeften en doelen. Maak vandaag nog een afspraak en begin aan uw reis naar herstel.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.