De Praktijk

FysioNieuwland is een praktijk in Amersfoort waar ambachtelijke fysiotherapie en de nieuwste behandelmethodes elkaar ontmoeten.

Ruim twintig jaar in hartje Nieuwland

Honkvast. Dat is FysioNieuwland. Wij zijn al ruim twintig jaar lang gevestigd in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Wij zijn betrokken bij de wijk en de wijk is betrokken bij ons. Kortom: wij zijn er op onze plek.

Teamfoto FysioNieuwland

Onderdeel van Medisch Centrum Nieuwland

FysioNieuwland is gevestigd in Medisch Centrum Nieuwland in Amersfoort. Daar zijn diverse medische specialisten zoals huisartsen, tandartsen, psychologen en logopedisten onder één dak werkzaam. Het grote voordeel daarvan is dat we elkaar snel weten te vinden. We vragen elkaar om advies en verwijzen patiënten naar elkaar door indien nodig. Daarom kunt u als patiënt rekenen op de beste zorg.

Behandelkamer

Belangrijke informatie

Als u een blessure heeft of niet vrij kunt bewegen, wilt u het liefst zo snel mogelijk behandeld worden. Dat begrijpen wij als geen ander. De volgende informatie helpt u alvast op weg.

Afspraak maken

Iedereen met bewegingsgerelateerde klachten kan een afspraak maken bij FysioNieuwland. Daar heeft u geen verwijsbrief van de huisarts voor nodig. Een afspraak plannen doet u heel eenvoudig door hier te klikken en de instructies te volgen. Telefonisch een afspraak maken is ook mogelijk.

Afspraak afmelden

Het kan voorkomen dat u de afspraak met een van onze fysiotherapeuten niet kunt nakomen. Geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door. Dat geeft ons de gelegenheid om een andere patiënt te kunnen behandelen.

Hygiëne

Uiteraard gelden binnen onze praktijk hygiënevoorschriften. Neem wanneer u gebruikmaakt van onze oefenruimte een eigen handdoek mee en draag sportkleding. Volg de verdere hygiënerichtlijnen in onze praktijk.

Goed om te weten

FysioNieuwland heeft contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat de declaraties voor behandelingen via uw zorgverzekeraar lopen. Bekijk uw polis om te zien welke en hoeveel behandelingen u vergoed krijgt.

Oefenruimte

Fysiotherapie draait om beweging. In onze oefenruimte die volledig is ingericht met hoogwaardige fitnessapparatuur doen we revalidatietrajecten met patiënten die herstellen van een blessure en/of operatie. Ook kunt u er met een medisch trainingsabonnement sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit kan bijvoorbeeld als u kampt met chronische klachten. Zo kunnen we patiënten met COPD, hart- en vaatziekten en diabetes ondersteunen met specifieke fitnessoefeningen.

Gediplomeerde professionals

De fysiotherapeuten van FysioNieuwland zijn:
gediplomeerde professionals met jarenlange ervaring in hun vakgebied;
gepassioneerde experts die nooit zijn uitgeleerd, aanvullende cursussen volgen en meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen binnen hun specialisatie;
teamspelers die samenwerken met de medische professionals in MedischCentrum Nieuwland en de omgeving Amersfoort.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.