Pijn in arm

Polsklachten

Schouder behandeling fysiotherapeut

We begrijpen dat polsklachten uw dagelijkse leven kunnen beïnvloeden en ongemak kunnen veroorzaken. Als de meest vertrouwde fysiotherapiepraktijk in Amersfoort zijn we hier om u te helpen. Lees verder om meer te ontdekken over polsklachten, de symptomen en hoe onze deskundige fysiotherapeuten effectieve behandelingen bieden.

Polsklachten omvatten een breed scala aan aandoeningen die pijn en ongemak in het polsgebied veroorzaken. Deze klachten kunnen variëren van polsverstuikingen tot carpaal tunnelsyndroom en andere aandoeningen die de functionaliteit van uw pols beïnvloeden. Polsklachten kunnen dagelijkse activiteiten bemoeilijken en vereisen aandachtige zorg om het herstel te bevorderen.

Symptomen en diagnose

Symptomen van polsklachten kunnen omvatten:

  • Pijn in de pols: Aanhoudend of bij beweging.
  • Zwelling: Toename van de omvang van het polsgebied.
  • Beperkte beweging: Moeite met het buigen, strekken of draaien van de pols.

Onze deskundige fysiotherapeuten in Amersfoort zullen een grondige evaluatie uitvoeren, inclusief fysieke tests en mogelijk aanvullende diagnostische tests, om een nauwkeurige diagnose te stellen en de oorzaak van uw polsklachten vast te stellen.

Behandeling

Bij FysioNieuwland bieden we gespecialiseerde en effectieve therapie voor polsklachten in Amersfoort. Onze behandelingsplannen omvatten:

  • Manuele therapie: Gerichte handmatige technieken om pijn te verlichten en de mobiliteit van het polsgewricht te herstellen.
  • Oefentherapie: Specifieke oefeningen om de kracht en flexibiliteit van de pols te verbeteren.
  • Medical Taping: Toepassing van kinesiotape om ondersteuning te bieden en pijn te verminderen.
  • Advies en educatie: Persoonlijke begeleiding en tips om herhaling van de blessure te voorkomen.

Als u last heeft van polsklachten in Amersfoort, aarzel dan niet om contact op te nemen met FysioNieuwland. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen uw pijn te verlichten en uw pols mobiliteit te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en laten we samen werken aan uw welzijn en herstel.

Maak een afspraak

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.