(033) 456 45 80 Zeldertsedreef 13A, 3824EJ Amersfoort NL85 ABNA 0511417659
Home >> Over ons >> Het team >> Annemiek Snijder

Het team

Annemiek Snijder
Kinderfysiotherapeut 

Ik ben de kinderfysiotherapeute binnen deze praktijk.

Sinds 2003 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2008 ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van kinderfysiotherapie en in 2013 heb ik de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut afgerond. Als kinderfysiotherapeute ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen van 0-18 jaar met kindspecifieke aandoeningen. Ik behandel kinderen die problemen ondervinden in hun grove en fijne motorische ontwikkeling.

De kinderfysiotherapeut stimuleert en observeert de motorische ontwikkeling van het kind. Spelenderwijs help ik uw kind taken en vaardigheden aan te leren of te herleren. Bij zuigelingen en peuters kunt u hierbij denken aan het stimuleren van het behalen van de motorische mijlpalen als kruipen, lopen en springen. Bij het schoolgaande kind gaat het vaak om wat complexere taken als hinkelen, fietsen en schrijven, maar ook helpen wij bij het stimuleren van het herstel van motoriek na een (sport-) blessure.

Wanneer uw kind niet in staat is naar de praktijk toe te komen en wanneer er een indicatie is om aan huis te behandelen, kan de behandeling bij u thuis plaatsvinden.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om (in overleg met de school) uw kind op school te behandelen, wanneer uw kind problemen heeft op het gebied van de fijne motoriek en het schrijven.

© FysioNieuwland